03.04.2013

Dreams by Stine

All pics are found on tumblr
Mindre collage af nogle af min drømme, eller nogle af dem er vel egentlig mål. Det første billede repræsentere min længsel efter extensions. Jeg vil virkelig gerne have extensions, permanente, til trods for at det er dyrt, er det ikke prisen der forhindrer mig. Det andet billede, viser at jeg har et mål om, at spise sundere. Jeg bliver let fristet af slik og chokolade, og jeg vil ikke lyve; jeg elsker søde sager, men det skal der ændres på, på et eller andet tidspunkt, hihi. Der tredje billede viser den tatovering, som jeg drømmer om at få lavet, engang når jeg bliver ældre, dog er jeg ikke forfærdelig glad for nåle, og tanken om at man rent faktisk ikke kan fortryde, skræmmer mig for meget. Det sidste er en pige der løber, hvilket jeg nok også burde gøre, bare engang i mellem, og jeg vil da også gerne, men når alt kommer til alt, så orker jeg det ikke. Dog får jeg da taget en halv km. på løbebånd til tider. Generelt viser det sidste billede også, at jeg bare gerne vil træne oftere, men jeg som sagt er lidt for doven til det. Hvad er dine drømme/mål?
___________________
Smaller collage of some of my dreams, or some of them are probably goals. The first picture represent my dream of getting extensions. I would really like to have extensions, permanent, despite the fact that it is expensive, it's not the price that prevents me from getting it. The second picture shows that I have a goal to eat healthier. I am easily tempted by sweets and chocolate, and I will not lie, I love sweets, but it has to change, at some point in the future, lol. The third picture shows the tattoo that I dream of getting​​, when I get older, however, I am not terribly fond of needles, and the idea of that you cannot actually undo it, scares me too much. The last one is a girl running, which I probably should be doing too, just once in a while, and I would also like to, but when it's all said and done, i'm just too lazy to do it. The last picture also shows that I just want to workout more often, but I as I said, i'm a little too lazy for that. What are your dreams / goals?

10 kommentarer:

 1. Sjovt indlæg, og meget inspirerende! :) - Kig gerne forbi min blog - http://astridcold.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. (: Jeg kigger da lige forbi!

   Slet
 2. Flot indlæg, vil også gerne selv løbe noget mere, men kan ikke rigtigt tage mig sammen...

  Kig gerne forbi med ris eller ros, måske har du lyst til at følges?
  sarahriisager.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg kender det desværre godt. :(

   Jeg kigger da lige forbi. (;

   Slet
 3. Fede drømme/mål. Jeg har cirka de samme som dig (og sikkert tusindvis af andre), dog er jeg utrolig dårlig til at fuldføre det.

  Rigtig fed blog, dejlig variation i dine indlægs indhold, hvilket gør det spændende at læse/se. Du har en god balance mellem billeder og tekst, hvilket jeg elsker.

  - cecilies-blogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige det med at fuldføre det, er jeg heller ikke lige den bedste til, mår jeg da ærligt indrømme.

   Mange tusind tak, det varmer rigtigt meget. (:

   Slet
 4. Kender det hele så godt!
  Du har en super flot blog.
  http://astasand.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Nogen rigtig flotte inspirerende billeder. Tatoveringen hvor der står Fearless er virkelig flot. Jeg kan godt lide ideen om en tattoo der har et specielt budskab i sig. :)
  Jeg har ikke så mange drømme og mål rigtigt. Jeg vil gerne begynde at leve sundere, dyrke mere motion og sådan, men jeg kan simpelthen bare ikke få det ført ud i livet.
  Jeg kan rigtig godt lide din blog, og synes det er vildt fedt at du oversætter dine indlæg til engelsk. Bliver fast læser straks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Personligt har jeg det sådan, at hvis jeg skal have en tattoo, skal det være en med et budskab, eller en der virkelig har en speciel betydning for en.
   Mange tusind tak, det er jeg glad for at høre. (-:

   Slet