05.11.2014

november cravings

november cravings
Long time, no see. Jeg ved godt at jeg de sidste par måneder, har forsømt bloggen, men jeg har simpelthen haft så travlt med skolen og den travle hverdag, og jeg har bare ikke kunnet finde hverken tid eller overskud til bloggen. 

Jeg har på det sidste haft en utrolig trang til at netshoppe, og det gør ondt i pengepungen. Jeg har lavet denne collage, men ting som jeg craver ekstremt meget for tiden. Et par lækre chunky støvler, hvide sneakers, smykker fra Jane Kønig og listen kunne fortsætte. Og lur mig, om ikke et par af disse ting, kommer på ønskelisten? Hvad bliver dit næste køb?

Følg mig på Bloglovin' HER.
__________________________________________________________________________________________

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige købt The Vampire Diaries sæson 5 på DVD, og et nyt SD-kort til mit kamera, fordi min hund åd det andet. Det blev lige 450 kroner. Og i lørdags blev jeg piercet og sådan, der kom jeg af med 855 kroner, samt 250 kroner til en god omgang frokost. Også lige 709 kroner til ungdomskort. Min pung gør virkelig ondt lige nu, og skal ikke bruge flere penge til andet end julegaver.

  Heldigvis fylder jeg 19 år om under en måned, så det jeg ikke får købt i denne måned, får jeg måske til min fødselsdag, hvilket jeg håber!

  http://trendniq.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækre ting! Jeg håber på, at mit næste køb bliver en Pico halskæde :) Den har jeg ønsket mig længe!
  Fedt, du er tilbage!

  SvarSlet
 3. Lækre ting ;)
  - mit næste køb bliver nok en af CLEAN perfumerne

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ej hvor sjovt, jeg har selv været sådan efter alle de ting du har på billedet!
  Dejlig blog du har, kunne du evt. tænke dig at følges? :)

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet