29.07.2015

new york

Ovenover er en lille billedecollage fra mine dage i New York. Jeg valgte ikke at tage mit spejlreflekskamera med, da det simpelthen ville veje og fylde for meget i min kuffert, og derfor er alle mine billeder taget med min iPhone 6. Vi ankom i NY sent om aftenen d. 3. Juli, og jeg gik i seng kort efter vi var kommet ind på hotelværelset.

Dagen efter var det 'Fourth of July' altså en festdag for Amerikanerne, og det blev da også fejret om aftenen med et kæmpe fyrværkerishow. Dagen blev egentlig bare brugt på at gå rundt og se nogle af  de forskellige ting, som man nu skal se, når man besøger New York - Empire State Building, Flatiron Building, FN Bygningen, Chrysler Building, Rockefeller Center, Times Square, Broadway og meget mere. Vi var også oppe på toppen af Rockefeller Center, og hold da op en udsigt.

Dagen efter gik ud til Frihedsgudinden, som jo også er en af de ting man næsten skal se, når man er i New York. Vi valgte at tage 'Staten Island Ferry', som egentlig bare er en gratis færge som sejler til Staten Island, og dermed forbi Frihedsgudinden. Derefter gik turen ud til Brooklyn Bridge, og senere byområderne Soho, Chelsea og Greenwich Village. Vi spiste iøvrigt til frokost på en restaurant der hed Spice, hvor de serverer thai food og den ligger flere steder i New York, og det smagte bare virkelig vidunderligt.

Sidste hele dag i New York blev først brugt på en tur i Central Park, og senere tog vi ud til Ground Zero og Freedom Tower. Derefter gik turen ud til 'High Line', som er en gammel højbane, som så er lavet om til en park - virkelig smukt.

Det var lidt om mine dage i New York, som jeg håber at i gad læse, jeg havde i hvert fald en fantastisk tur. Kunne i også tænke at læse lidt om Miami? Hvad har i lavet i jeres sommerferie?

Følg mig på Bloglovin' HER.
__________________________________________________________________________________________

2 kommentarer:

  1. Årh, New York ligger nummer et på min liste over steder, jeg gerne vil hen. Og Central Park især (Friends fan hele vejen).

    Jeg har været i Bulgarien, det var også rigtig lækkert. Fik en god tan ;-) Følger lige med!

    SvarSlet
  2. Det lyder som en dejlig ferie ! Vil så gerne til New York, og håber det snart går i opfyldelse :)

    Liiivelife.blogspot.dk

    SvarSlet